• Novinky

        • Súťaž o 2 lístky do kina
          • Súťaž o 2 lístky do kina

            18. 11. 2022

            Milí rodičia a žiaci,

            od pondelka 21.11.2022 do piatka 9.12.2022 prebieha súťaž o dva lístky do kina.

            Traja žiaci 1. stupňa a traja žiaci 2. stupňa, ktorí dostanú najviac jednotiek z čo najviac predmetov, získajú 2 lístky do kina.

            Pravidlá súťaže:

            1. Najviac jednotiek, z čo najviac predmetov.

            2. Ak bude rovnaký počet jednotiek z predmetov, rozhoduje počet pochvál, plusiek, aktivít a účastí na          súťažiach.

            3. Jednotka je jednotka. Či malá, či veľká, stále je to jednotka.

            4. Na 1. stupni vyhrávajú žiaci s najväčším počtom jednotiek a pochvál a s najvzornejším správaním a          plnením si povinností.

            Vyhodnotenie:

            Triedni učitelia, na základe zapísaných známok v elektronickej žiackej knižne predložia na porade najviac 3 žiakov svojej triedy so samými jednotkami podľa pravidiel. Žiaci s najvyšším počtom jednotiek vyhrávajú. 

             

            Sme presvedčení, že dobrý žiak môže byť lepší a slabší môže prekvapiť.

        • Oznam
          • Oznam

            16. 11. 2022

            V našej škole priebežne prebieha školský zber papiera. Na základe oznamu ZBERNÝCH SUROVÍN, prosíme zákonných zástupcov a žiakov školy, aby nenosili do školského zberu kartónovú lepenku (kartónové krabice), nakoľko kartón nevykupujú. 

            Ďakujeme.

        • Ozdravný bylinný deň
          • Ozdravný bylinný deň

            9. 11. 2022

            Dňa 7.11.2022 sa na druhom stupni v našej škole uskutočnil Ozdravný bylinný deň. Žiačky 7. B triedy podávali počas malých prestávok žiakom, ktorí mali chuť ochutnať, čaje zo 7 byliniek (medovky, mäty, šalvie, pamajoránu, materinej dúšky, žihľavy, lipy). Pani učiteľka Semančíková, za pomoci asistentov školy, z bylín, ktoré sa pestujú v školskej záhradke, alebo sa nachádzajú v školskom areáli, navarila čaje a opatrila ich názvami a účinkami. Bylinky sa nazbierali na hodinách technickej výchovy, usušili a podrvili. Každý žiak sa svojím spôsobom podieľal na ich príprave.

        • Imatrikulácia prvákov
          • Imatrikulácia prvákov

            4. 11. 2022

            Dňa 26.10.2022 sme našich prváčikov slávnostne imatrikulovali do cechu školákov. Po splnení niekoľkých úloh a zložení slávnostného sľubu sa tak stali právoplatnými žiakmi našej školy. Veríme, že sa im tu bude dariť a budú sem chodiť s chuťou. Čo im zo srdca prajeme.

        • Halloween
          • Halloween

            3. 11. 2022

            Dňa 26.10.2022 sme si opäť  v rámci interkultúry pripomenuli sviatok Halloween v anglicko hovoriacich krajinách. Pani učiteľky pre žiakov druhého a tretieho ročníka pripravili popoludnie plné zábavy, hier, súťaží. Dobre sme sa zabavili, keďže nechýbal ani tanec a malé pohostenie.

        • 2. A v Liptovskej knižnici
          • 2. A v Liptovskej knižnici

            3. 11. 2022

            Aj žiaci 2.A sa dňa 26.10.2022 zúčastnili v Liptovskej knižnici na „Pasovaní žiaka za čitateľa knižnice.“ Pani knihovníčky mali pripravené rôzne čitateľské aktivity, oboznámili žiakov s poriadkom v knižnici, vydali čitateľské preukazy. Žiaci mali možnosť si prvýkrát zapožičať knihu. Takéto čitateľské dopoludnie sa nám veľmi páčilo a pani knihovníčky žiakov aj pochválili.